Засега няма изявени случаи на груби нарушения на мерките в

...
Засега няма изявени случаи на груби нарушения на мерките в
Коментари Харесай

Ето какви ограничителни мерки се въвеждат в София-област

Засега няма изявени случаи на груби нарушавания на ограниченията в София-област, като въвеждането на ограниченията в региона ще продължи две седмици. Това съобщи регионалният шеф на София Иван Иванов пред Българска национална телевизия. 

Той изясни, че в ограниченията за София-област се вижда прекъсване на плановите интервенции и плановия образец като изключения ще се вършат за животоспасяващите случаи. Все още в София-област няма заплаха от прелом във връзка с леглата за коронавирус ограниченията, уточни той. 
От през днешния ден: Без всеобщи мероприятия и ротация за учениците в София-област
Мерките против коронавирус в област София се стягат, оповестиха от пресцентъра на регионалния шеф. Преустановяват се провежданията на всичк...
Прочети повече
Антон, Челопеч, Пирдоп и златица са най-засегнатите общини, като Самоков, Ботевград и Етрополе също са съществено наранени от ковид. Спират се визитите в езикови школи, не разрешават се детските лагери, фермерски събори, заведенията ще работят с понижено работно време и със строго условие за зелен документ, вкарва се еднопосочно придвижване е огромните търговски центрове.

Още:

 

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР