Засега няма данните, че факторите ще се променят и за

...
Засега няма данните, че факторите ще се променят и за
Коментари Харесай

Христо Казанджиев не очаква поскъпване на горивата през лятото

Засега няма данните, че факторите ще се трансформират и за интервала на летните отпуски цените на горивата ще бъдат релативно постоянни. Това сподели енергийният специалист Христо Казанджиев пред Нова телевизия.
По думите му има изненадващи разлики в цените и за него постоянно е било озадачаващо от кое място петролните търговци могат да обезпечат евтини горива. Потребителите би трябвало да си създадат сметка от кое място, кога и по кое време да зареждат гориво, прикани Казанджиев.
 Енергиен специалист уточни по какъв начин държавното управление нарушава закона Енергиен специалист уточни по какъв начин държавното управление нарушава закона
Решението на енергийният министър Теменужка Петкова да спре процедурата за нарастване на цената на природния газ е брутално нарушаване н...
Не е належащо да заредиш цялостен контейнер там, където е скъпо. Въпрос на енергиен мениджмънт и благоприятни условия, означи Христо Казанджиев. 
Казанджиев уточни, че цените на горивата се повишили, само че той се надява това за летния интервал да завърши. Това, което се чака е през летния сезон цените на горивата на барел да се задържат 69-71 $, което ще повлияе на задържане на цените на петролните деривати. Преди настъпване на зимния сезон има повишаване на нефта и на петролните деривати, като следва да забележим с какъв брой, сподели още Казанджиев.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР