Засега не е обсъждано дали в новото Народно събрание ще

...
Засега не е обсъждано дали в новото Народно събрание ще
Коментари Харесай

Андерй Гюров, ПП: Още не сме обсъждали дали ще има ревизия на управлението на ГЕРБ

Засега не е обсъждано дали в новото Народно заседание ще има комисия за проверка на ръководството на ГЕРБ, това разкри ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната ” Андрей Гюров пред Българска национална телевизия. Подобна комисия, известна и като „ Комисията Манолова ” имаше в предходните два Народното събрание.

Гюров изясни, че даже и да няма специфична комисия по проверката на предходното ръководство, ще има разбор по какъв начин е ръководена България в последните години. Този разбор ще отнеме от 3 до 6 месеца, изясни депутатът.

Той съобщи също, че КПКОНПИ ще бъде разграничена на две. Едната част от комисията ще има проверяващи функционалности и ще се бори с корупцията, а другата ще събира средствата, получени по противозаконен път.  Партиите ще носят политическа отговорност за дейностите на министрите, които са излъчени от тях в бъдещото държавно управление, а Народното събрание ще оказва постоянен надзор и ще вика членовете на кабинета постоянно, съобщи Гюров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР