Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине

...
Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине
Коментари Харесай

Фолкпевицата Мария бита от мъжа си

" Засега не бих желала нищо да разясня. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо състояние. Благодаря за отношението ". Така попфолк звездата Мария разяснява пред изказванията, че е станала жертва на побой от брачна половинка си Мирослав Соколов.

По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник. Съседите на фамилията споделили, че чуват крясъци от вкъщи на Мария. Дали се е стигнало до физическа експанзия към момента не е доказано. Твърди се, че брачният партньор е отправил и закани за ликвидиране към половинката си.

Соколов е арестуван и в петък следобяд съдът гледа мярката му за неотклонение. По гледище на страните, магистратите взеха решение съвещанието да се организира при закрити врата, с цел да резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година Мария има щерка - Марая, от първия си брак.

Соколов не е осъждан и няма престъпни регистрации. Той също има две деца и някогашна брачна половинка на име Вая. Пред " ексжената на предприемача твърди, че той в никакъв случай не й е посягал, само че че е чувала, че е правил по този начин с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в разнообразни заведения.

Според други близки на певицата тя предпочитала в интимния си живот по-груб секс и е допустимо съпрузите да са прекалили с ласките изключително в случай че те са били полети с алкохол.

Любовта сред Мария и по-младия от нея Мирослав е на приливи и отливи съгласно околните им. Двамата постоянно се карали, само че по-късно се сдобрявали и предприемачът незабавно поднасял извиненията си във тип на нова кола. На 40-ия й рожден ден през януари Мария получи чисто ново бентли, като се похвали за автомобила с клипчета в нета.

" Благодаря ти, обич моя ", написа пайнерката. Една от екстрите на колата е, че върви с водач, който е постоянно разполагаем на певицата и й служи и като защита. " Миро е доста ревностен и постоянно когато Мария има участия в страната, в случай че той не може да пристигна, изпраща телохранител ", настояват от обкръжението на двойката.Миналата година Соколов стана на 35 години на 15 април и тогава певицата го изненада с " съкровен подарък единствено за двама ", който траял с дни в хотел, настояват другари до влюбените.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР