Засега единствената сигурна информация, която имаме потвърдена, е че това

...
Засега единствената сигурна информация, която имаме потвърдена, е че това
Коментари Харесай

Демерджиев: Изследваме дали Ангел Христов е влязъл жив у нас, или е влязло тялото му

Засега единствената сигурна информация, която имаме доказана, е че това е тялото на Ангел Христов . Кога и по какъв начин е влезнал няма безапелационна информация, околните му дават спорни сведения в тази посока. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Той добави, че има спорни данни и не е ясно по кое време тъкмо Ангел Христов е влезнал в страната.

„ Даже изследваме версия дали е влезнал жив на територията на страната, или е влезнало е тялото му “, добави Демерджиев.

Мариана Доцина съобщи, че в никакъв случай не го е виждала в селото

Той добави, че се ревизират всички благоприятни условия.

„ Имаше сведения за едни полети от Дубай, които не се потвърдиха обаче на този стадий. За нас е значимо да се откри по кое време е влезнал, от кое място е влезнал, подпомагал ли го е някой, както и повода за гибелта “, сподели още Демерджиев.

Служебният вътрешен министър съобщи, че на следващия ден ще бъде осъществена аутопсия.

„ Разпоредил съм да се направи всичко належащо, с цел да се откри дали има някакво влияние, довело до гибелта на Ангел Христов. Ако няма влияние, каква е повода за гибелта “, сподели още той.

Направени са претърсвания на няколко адреса.

„ Къщата, в която е отседнал не е иззета от страната, тъй че там, където се е намирал е мястото, където е могъл да обитава. Полагаме сега старания да установим дали на територията на страната се намира и другия така наречен брат Галев, Пламен Галев, тъй че всичко належащо се прави и в тази посока “, съобщи още Демерджиев.

Братя Галеви имат общи компании с Христофорос Аманатидис-Таки

Демерджиев добави, че Ангел Христов не е влизал с документ със личната си идентичност.

" Има известие за гибел, което е на 3 юни сутринта, в 8 часа е направено. Има публикуван смъртен акт от длъжностно лице към община Дупница. Така че, в случай че не беше се намесила полицията в тази ситуация, щеше да завърши погребението и нямаше да изследваме натрупа на Ангел Христов евентуално. Заради дейностите на полицията ние ще разберем аргументите за гибелта, а те ще ни дадат отговори на доста въпроси “, сподели Демерджиев.

Смъртният акт на Ангел Христов ли е публикуван?

Да, на Ангел Христов е публикуван и никой не е съобщил на полицията, че има известие за гибел на Ангел Христов. Ако това беше направено в 8 часа на 3 юни, ние щяхме да стартираме незабавни дейности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР