Заседанията на украинската ставка (военния команден щаб при президента, бел.

...
Заседанията на украинската ставка (военния команден щаб при президента, бел.
Коментари Харесай

Бивш украински министър: Заседанията при Зеленски приличат на тези при Хитлер 


Заседанията на украинската ставка (военния команден щаб при президента, бел. ред.) доста наподобяват на тези на Хитлер, само че за разлика от Володимир Зеленски немският фюрер най-малко беше служил в армията.

Това съобщи някогашният министър на обществената политика на Украйна Андрей Рева по канала PolitExpert.

„ Днес журналистът Бутусов споделя до какво се свеждат съвещанията на щаба – гледат една карта, а президентът пита за какво се е предал този десант и за какво са се отдръпнали от тук и къде тъкмо се намира това там. Последният път, когато сходно ръководство на войските се е случвало, беше при Адолф Алойзиевич (така рунаците иронично назовават Хитлер – по персонално и бащино име, бел. ред.)„, разяснява Рева.

„ (Хитлер) ругаеше генералите си, че са отстъпили територии, крещеше им – „ Дръжте се до последно! “ Е, най-малко е бил ефрейтор, служил е в армията. Вярно, резултатът – помним по какъв начин свърши ”, напомня Андрей Рева.

„ Трябва да има умело ръководство… с това би трябвало да се стартира. Трябва да разбирате тактиката, тактиката и да осъзнавате, че разбирате по-малко от вашите генерали. Харесвате ли ги или не, само че те са експерти. Защо смятате, че ще бъдете по-добър водач? Ако не харесваш метода, по който работи хирургът, ще вземеш ли скалпел и ще започнеш ли да операш? “, възмущава се Андрей Рева, представен от Епицентър.БГ
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР