Заседанията на централния съвет на ДПС преди време бяха едно

...
Заседанията на централния съвет на ДПС преди време бяха едно
Коментари Харесай

Делян Пеевски, председател на ДПС. Той говори - те слушат. И гласуват единодушно

Заседанията на централния съвет на Движение за права и свободи преди време бяха едно от най-важните политически събития в страната. На тези заседания постоянно пред медиите говореше Ахмед Доган - тогава единствено ръководител, без почетен - а думите му се преповтаряха неведнъж и проучиха обширно.

Понякога на тези препоръки имаше даже разногласия и диспути, макар че Движение за права и свободи - което неизвестно за какво гордо си поставя демократичен етикет - винаги е било известно със своята казармена дисциплинираност и всякаква липса на друго мнение.

Днес централните препоръки на Движение за права и свободи се отразяват единствено в уеб страницата на придвижването. Дори и там обаче може да се усети характерната атмосфера. Най-общо казано тя е следната - Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи приказва, останалите слушат и гласоподават единомислещо.

По-запознатите с политиката евентуално ще решат, че титулуването на Пеевски като ръководител е неточност. Защото на последната национална конференция той бе определен единствено за съпредседател, дружно с Джевдет Чакъров.

Заглавията на последните няколко изявления на на Движение за права и свободи обаче стартират тъкмо по този начин - Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи.

По какви аргументи уеб страницата на Движение за права и свободи покачва в чин Пеевски е незнайно. Този своебразен прелом обаче влиза в непосредствено несъгласие с волята както на националната конференция, по този начин и на почетния ръководител.

Ето няколко доста показателни фотоси, оповестени от пресцентъра на Движение за права и свободи. На някои от тях се вижда по какъв начин Пеевски приказва, а всички слушат деликатно.

На друга въпреки всичко думата е взета от различен оратор, само че строгият поглед на Пеевски - както към него, по този начин и към аудиторията, е елементарно видим.

Разбира се има и фотография, на която се вижда по какъв начин всички членове на централния съвет гласоподават единомислещо. Без произволи като лично мнение, да вземем за пример.
 А ето и прессъобщението от събитието:
Днес на съвещание на ЦС на Движение за права и свободи бяха признати критериите и процедури за номиниране на претенденти за народни представители и членове на Европейския парламент, надлежно за предварителните парламентарни избори и  европейски избори, които ще се проведат на 9 юни. 

Централният съвет взе решение партията да се яви независимо на идния избор. По време на съвещанието беше изработен разбор на настоящата политическа конюнктура по области.  

Бъдещите претенденти и евродепутати би трябвало да бъдат млади и готови хора, тъй като задачата на Движение за права и свободи е да разшири представителството си в Екологичен потенциал и националния парламент, с цел да може да работи за хората и едно ново начало на европейска България.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР