Заседанието на парламента по казуса за срива на Търговския регистър

...
Заседанието на парламента по казуса за срива на Търговския регистър
Коментари Харесай

Румен Петков: Заседанието на парламента е връх на популизма

Заседанието на Народното събрание по проблема за срутва на Търговския указател е връх на популизма и еманация на неподготвеността.

Това съобщи ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков по време на конференция.

„ Това е блестящо доказателство за безотговорността на националното посланичество и неспособността му да образува политики и да управлява процеси “, изясни още той.

Петков напомни, че Политическа партия АБВ прикани за оставката на изпълнителния шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова.

„ Това не е триумф на АБВ, това е триумф на институционалното носене на отговорност и принос на АБВ по този случай “, уточни още Петков.

Той напомни също, че партията още преди месеци ясно съобщи, че има проблеми със законовите промени, които карат неправителствените организации да се вписват в Агенцията.

„ Новоназначеният шеф на Агенцията е със зашеметяваща няколкомесечна биография на началник в Министерството на спорта, в Агенцията за поощряване на дребните и междинни предприятия и в този момент оглавява подобен основен бранш. Изводът на АБВ е, че назначението на Габриела Козарева не вещае нищо положително за Агенцията от позиция на нейната неопитност за такова извънредно тежко звено “, добави още политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР