Заседанието на Националния съвет на БСП се отлага за нова

...
Заседанието на Националния съвет на БСП се отлага за нова
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП се отложи. Имало делегати, които не се регистрирали, за да провалят участие в изборите - Политика

Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия се отсрочва за нова дата, оповестиха от пресцентъра на партията. 

Народно събрание на Българска социалистическа партия беше планувано за 11 ч. през днешния ден. От левицата показват три аргументи за отлагането на съвещанието, като една от тях е, че присъстващи членове са отказали да се записват, с цел да " провалят присъединяване на партията на идните избори " на 2 април. 

Другите аргументи, заради които партията отсрочва съвета са неприятното време, поради което най-отдалечените делегации не са съумели да дойдат в точния момент и това, че част от членовете на Националния съвет са ангажирани през днешния ден по места с договаряния за състава на районните изборни комисии.

Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия се отсрочва за 10 февруари - петък, в 14 ч.

По-рано през днешния ден, че над 70 делегати са отстранени срещу устава, съгласно който правото на мястото на пратеник се губи при смъртен случай, овакантяване на партията или при физическа неспособност да се явиш. " Всички тези хора, част от тях ще бъдат през днешния ден тук, са в качеството си на плащащи членския си импорт и работещи за Българска социалистическа партия, само че са отстранени от конгреса ", уточни Добрев.

На съвета депутатите от парламентарната група за свършеното от тях в 48-ото Народно заседание.

Националният съвет щеше утвърди съдружната формула за присъединяване в парламентарните избори, да даде начало и да дефинира график за осъществяване на общински и районни конференции за номинации за депутати, както и на регионални препоръки за нареждане на листите по региони.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР