Зарята над Варна в Новогодишната нощ тази година ще бъде

...
Зарята над Варна в Новогодишната нощ тази година ще бъде
Коментари Харесай

Заради домашните любимци: Зарята за Нова година във Варна - само 4 минути

Зарята над Варна в Новогодишната нощ тази година ще бъде 4-минутна - по-кратка от елементарното. Драстичното редуциране е по предложение на природозащитни организации, сдружения за отбрана на животните и притежатели на домашни любимци празниците да се провеждат щадящо за животните и фойерверките да са с доста по-кратка дълготрайност и не по този начин обилни като предишните години.

Кметът изрече персоналната си позиция, като човек, който също има домашни любимци, че Варна би трябвало да върви в крайник с европейските стандарти и по-големите градове като София и Пловдив, където общината към този момент не се ангажира с празнични фойерверки. Зарята може да бъде сменена от високотехнологични празнични резултати като 3D-мапинг, шоу с дронове, музикално-светлинно шоу, лазерни и светлинни визуализации, които да радват хората и да са щадящи за животните.

Припомняме, че Община Варна провежда обичайния празничен концерт „ Заедно в новогодишната нощ " за жителите и гостите на града. Празничната стратегия ще стартира в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари. Специално за събитието на площад „ Независимост “ ще бъде инсталирана неповторима за България 3D LED сцена , планувани са и лазерни резултати. 

Празничната музикална стратегия е с присъединяване на известните реализатори C-Block , които ще показват за първи път пред варненската аудитория ретро шлагерите си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и др. 

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „ Тангра “ . Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, показала страната ни  в изданието на „ Евровизия “ през 2021 година, финалистите от телевизионните музикални формати /„ Гласът на България “/ Тино /TINO/ и Александър Петров, Симона Петрова – MONA /от „ България търси гений “/, която ще заплени публиката с магията на фолклора, дружно с танцьорите от Фолклорен отбор „ Варна “

Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и артистът Емил Христов. 
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР