Заря в памет на убития преди година в столичния кв.

...
Заря в памет на убития преди година в столичния кв.
Коментари Харесай

Заря в памет на убития преди година заради фойерверки

Заря в памет на убития преди година в столичния кв. " Люлин " Илиян Илиев направиха негови другари. На нея бе и майката на Илиев - Наталия.

Те се събраха в 19 часа пред блок 225 в квартала. Точно там, преди година, Илиев чествал раждането на първородния наследник на негов другар. Тогава излязъл мъж, ядосал се на фойерверките и извадил нож. Наръгал Илиев във врата, след което избягал.

2 дни след убийството за закононарушението бе арестуван Денис Мустафа Камел ал Газзи. Той се съобщи в Столична дирекция на вътрешните работи. Оказа се, че мъжът има условна присъда за разпространяване на дрога и е бил в нейния изпитателен период.

Делото против Ал Газзи още не е почнало всъщност в Софийския градски съд. Причината е, че той и юристът му Мирослав Христов желаеха отказ на наблюдаващата прокурорка Виолета Желева, откакто тя поведе Ал Газзи под отговорност за ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод. Желева отхвърли да се води. Ал Газзи нападна това пред апелативните магистрати, които потвърдиха, че Желева не би трябвало да се води. Христов и клиентът му обаче нападнаха и това решение пред висшата прокуратура. Докато тя не се произнесе, Желева не може да им предяви материалите и да внесе обвинителния акт в Софийския градски съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР