Заровена ли е томахавката? Конфликтът между Кичка Бодурова и Панайот

...
Заровена ли е томахавката? Конфликтът между Кичка Бодурова и Панайот
Коментари Харесай

Кичка ридае неутешимо в ефир, прости на Панайот

Заровена ли е томахавката? Конфликтът сред Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, който избухна около техен взаимен концерт в Бургас, който по този начин и не се състоя, откри своя любопитен процес. Преди две години двамата си размениха някои словесни плесници в медиите.

Тогава Панайот Панайотов отхвърли да пее на сцената на Летния спектакъл и разгласи, че се отдръпва поради " мижавия интерес " към концерта.

Впоследствие стана ясно, че с Кичка Бодурова са се скарали за пътните разноски, които изпълнителката не желала да му поеме. С други думи - спорът е поради една туба нафта.

Днес обаче всичко това е в историята, а двамата заровиха томахавката. Певицата беше посетител в Би Ти Ви, където я изненадаха ненадейно с видео включване от Панайот Панайотов.



Панайот Панайотов осъзна какво е сторил и какъв брой е огорчил Кичка

В късото клипче той признава, че случилото се е било неточност и й желае амнистия. При типа на сътрудника си, Кичка Бодурова се разплака и сподели, че каквото е било, е останало зад тила й. Призна обаче, и за още един сложен интервал, обвързван с разлъка, в живота си.

" И аз съм давала шансове. Но най-големият късмет, който съм усетила като амнистия, беше от моя брачен партньор. Един интелигентен човек, който е заслужен, който може да осъзнае грешката си, оттова нататък той схваща, че би трябвало да осъзнае и прошката. И в никакъв случай повече да не повтори грешката. Всички ние бъркаме ", показа изпълнителката.

И добави: " Аз съм задоволително почтена, разделих се с моя брачен партньор, само че когато разбрах, че не мога без него, той ми сподели: " Welcome home ". Всяко семейство има спешен интервал ", разчувстваната Бодурова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР