Заразените с варианта на COVID-19 рядко постъпват в болница. Общо

...
Заразените с варианта на COVID-19 рядко постъпват в болница. Общо
Коментари Харесай

Лекар от Африка: Заразените с варианта на COVID-19 рядко постъпват в болница

Заразените с разновидността на COVID-19 рядко постъпват в болница. Общо взето всички го прекарват леко, с леки признаци, кашлица, главоболие, вероятно запушен нос .

Това сподели пред БиТиВи кардиологът доцент Владимир Григоров , който работи в Йоханесбург. Припомняме, за новия вариант на ковид Омикрон се твърди, че е тръгнал от Африка.
 С няколкостотин проби на седмица търсим Омикрон у нас
С няколкостотин проби на седмица търсим Омикрон у нас

Ива Христова прикани възрастните да се имунизират против грип

По думите му случаите на инфектирани с новия вид скачат внезапно, изключително през последните 24 часа към този момент има регистрирани към 6000.

В Република Южна Африка към 33% от популацията е имунизирано против ковид. Няма условие за зелени документи за достъп до публични места.

Според доцент Григоров рестриктивните мерки за пътешестване от ЮАР са дискриминация, тъй като разновидността Омикрон евентуално циркулира към този момент и в други страни .

Сега излизат данни, че доста от страните, в които го е имало, не са правили генетична секвенция и те просто не са го намерили . Тук вирусологията е извънредно добре развита поради СПИН и заради това генетиката е добре развита, посочи медикът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР