Заради засиления трафик към Южното Черноморие, бургаската полицията стартира специализирана

...
Заради засиления трафик към Южното Черноморие, бургаската полицията стартира специализирана
Коментари Харесай

Засилен трафик към Черноморието, полицията с акция за контрол на пътя

Заради засиления трафик към Южното Черноморие, бургаската полицията започва профилирана интервенция. Тя е ориентирана основно против контрола на пътя.

На входа на Бургас на изхода от Автомагистрала " Тракия " е съсредоточен огромният брой проверяващи. Само за 2 часа са осъществени над 50 инспекции. Установени са и няколко нарушавания. Съставени са 12 фиша на водачи, които транспортират пасажери без защитни колани и 15 фиша за самите пасажери. Два акта са издадени за потребление на телефон до момента в който се кара и два фиша за неработещи фарове.

Освен екипи на " Пътна полиция ", в акцията има и представители на Агенция " Митници " и " Автомобилна администрация ". Засечени са 2 тира, които превозвали товар над допустимото количество. Единият е превишил своя товар с 2 тона, а другият с 4 тона.

" През предходната седмица поради и засиления трафик, доста коли, хора от вътрешността на страната идват на наша територия да почиват и контрола, който ние реализираме в тази връзка, имаме установени единствено за изтеклата седмица 11 водачи на МПС-та, които са управлявали след приложимост на алкохол с централизация в кръвта над 1,2 промила и 17 такива водачи, които са управлявали МПС-та след приложимост на опиати ", сподели комисар Марин Димитров - шеф на " Охранителна полиция " - ОД на МВР-Бургас.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР