Заради задължителната ваксинация за служителите в звеното за справяне с

...
Заради задължителната ваксинация за служителите в звеното за справяне с
Коментари Харесай

Неваксинирани служители на звеното за справяне с бедствия в Гърция ще бъдат преместени на друга работа

Заради наложителната имунизация за чиновниците в звеното за справяне с бедствия (ЕМАК) на гръцката противопожарна работа, въведена през май, 54 неимунизирани пожарникари ще бъдат преместени на друга работа.

Става въпрос за специфичното звено, което реагира при незабавни случаи като избавяне на лица от наводнения, пагубни пожари, трусове и пътнотранспортни катастрофи. Когато Гърция предлага помощ на други страни за справяне с сходни обстановки, чиновниците на ЕМАК са тези, които незабавно отпътуват на терен.
 Гърция стартира да записва за имунизация деца от 12 до 15 години Гърция стартира да записва за имунизация деца от 12 до 15 години
Гърция пуска платформа за кандидатстване за имунизация на деца от 12 до 15 години, заяви гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис в разгово...

Говорителят на противопожарната работа на Гърция Василис Ватракоянис съобщи за организация АНА-МПА, че вратата за тези 54 индивида ще остане постоянно отворена, в случай че решат да се върнат, само че единствено в случай че са имунизирани. Той изясни, че заради спецификата на тяхната работа, не може да не бъдат имунизирани.

Специалното звено за битка с бедствията стана първата държавна работа в Гърция, която вкара наложително имунизиране, а пожарникарите разполагаха със период до 11 юни да изпълнят разпореждането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР