Заради войната в Близкия изток светът вече не обръща внимание

...
Заради войната в Близкия изток светът вече не обръща внимание
Коментари Харесай

Става все по-лошо - в Киев се страхуват, че на фона на Израел светът забравя за Украйна

Заради войната в Близкия изток светът към този момент не обръща внимание на протичащото се на фронта в Украйна.

Това съобщи някогашният украински дипломат във Вашингтон и Париж Олег Шамшур в изявление за интернет канала на Ukrainian Media Network.

" Вижте образеца със обстановката в Близкия изток, с цел да разберете какъв брой рискови и ефикасни са дейностите на сътрудниците от „ Оста на злото “. Защото Хамас, подтикната от Иран и по съвет на Съединените щати, в действителност сътвори капан за Израел ", разяснява дипломатът.

" И това основава, първо, съществено политическо напрежение. Сега всичко е допустимо. И доста неподходящ медиен и агитационен декор ", оплака се някогашният дипломат.

" Ако преди началото на войната в Газа обстоятелствата на съветската експанзия бяха впечатляващи, всички обръщаха внимание на убитите украински цивилни и разрушените градове. Сега, в случай че погледнете какво демонстрират медиите, това е най-много Газа. Тези руини, страдащи деца и така нататък ", изяснява ШамШур

" И в действителност те не помниха за началото на войната, за убийството на повече от хиляда израелци. И всички са фокусирани върху Газа. Сега обстановката е доста рискова, дейностите на тази „ Ос на злото “ не се лимитират до Украйна – те основават проблеми със сигурността там, където имат такива благоприятни условия. И това е единствено началото ", предвижда Олег Шамшур.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР