Заради уволнения на служители от министерството на икономиката и индустрията,

...
Заради уволнения на служители от министерството на икономиката и индустрията,
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Държавата е платила 778 000лв. обезщетения на уволнени от Нинова, за да назначи нейни

Заради уволнения на чиновници от министерството на стопанската система и промишлеността, по времето когато водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бе министър, страната е заплатила 778 000 лв. за компенсации. Това излиза наяве от писмен отговор на служебния министър на същото ведомство Никола Стоянов, сподели информация на Actualno.com.

По подигравка данните се съдържат в отговор на въпрос на самата Корнелия Нинова, която желае информация от наследника си по отношение на това какъв брой чиновници е уволнил и назначил в министерството от началото на служебното държавно управление.

Иначе съгласно отговора за посочения интервал (бел.ред. 3 август – 19 октомври 2022 г.) са били освободени едвам 14 души, до момента в който по време на ръководството на водача на Българска социалистическа партия те са били 81. На този декор общо 26 души е назначил министър Стоянов за интервала от началото на служебния кабинет, а преназначените са 15. Той още веднъж ползва и съпоставяне, съгласно което на неговото място Нинова е назначила 41 чиновници в оня интервал.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР