Заради убиеца от Нови Искър МВР решава да търси издирвани

...
Заради убиеца от Нови Искър МВР решава да търси издирвани
Коментари Харесай

Извънредно! МВР разбра къде се намират братя Галеви и кога ще се приберат в България…

Заради килъра от Нови Искър Министерство на вътрешните работи взема решение да търси търсени лица посредством мрежата. Това разяснява за Нова телвизия шефът на бранш “Издирване ” в Главна дирекция “Национална полиция ” Ивайло Димитров. Общо 1 119 са търсените лица, като 149 са открити през предходната година.

Качвайки фотосите на търсените в обществените мрежи, полицията цели да ги открие по-лесно даже посредством хора, които са имали допир до тях. С оглед на това концепцията е да се пресъздават тези лица и да се одобряват в популярност. Един от търсените Красимир Тончев самичък се свърза с Министерство на вътрешните работи, като остави телефонния си номер под поста на полицията.

„ Свързахме се с това лице на посочения от него телефон. Лицето съобщи, че обитава на територията на Германия и ще се върне в страната след два месеца “, уточни Ивайло Димитров.

„ Искаме да установим къде са пропуските, с цел да си отстраняваме в бъдеще “, добави шефът на бранш “Издирване ” в Главна дирекция “Национална полиция ”.

Той разяснява още, че полицията има информация и за братя Галеви. „ Братя Галеви са отвън рамките на страната, разполагаме с информация къде се намират, може би “, акцентира специалистът, като добави, че данните се ревизират.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР