Заради спрян ток огромни опашки на ГКПП Кулата. Колоната от

...
Заради спрян ток огромни опашки на ГКПП Кулата. Колоната от
Коментари Харесай

Километрични опашки на Кулата заради спиране на тока

Заради спрян ток големи опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ”. Колоната от коли доближи близо 4 километра на обяд. Затруднения имаше и в посока България. 

Проверките и на камионите бяха краткотрайно спрени.

От електроразпределителното сдружение обясниха, че зареждането е било прекратено поради повреди, породени от мълнии, само че прецизираха, че граничен пункт „ Кулата ” разполага с спешно зареждане. Съоръжението обаче не било поддържано от граничните управляващи и по тази причина се стига до обстановка границата да остане без ток, показаха още от ЧЕЗ.

Липсата на ток принуди проверяващите екипи на „ Кулата ” да вкарват данните на преминаващите ръчно. Най-сериозно закъснение се получаваше при пътуващите с малолетни деца. Че няма ток на границата, чакащите на опашката разбираха от телевизионните екипи. 

Полицията правеше всичко допустимо да държи чакащите коли подредени единствено в дясната лента, само че още веднъж десетки пробваха да търсят директен път, който стигна до патрулката и до повишаване на напрежението. Чакането за всички в последна сметка продължаваше към 2 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР