Заради спор дали и двете деца на жена му Габриела

...
Заради спор дали и двете деца на жена му Габриела
Коментари Харесай

Заради спор дали децата са от него е бил удушен Пейо Пеев

Заради спор дали и двете деца на жена му Габриела са от него е бил удушен откритият мъртъв в София Пейо Пеев. Двамата са се скарали в петък. Смята се, че по време на абсурда е участвала и майката на Габриела Красимира.

Пейо е твърдял, че и двете деца на Габриела са от него

само че тя му споделила, че е татко единствено на едно от тях. Габриела, а евентуално и майка ѝ, се нахвърлили на Пейо и го удушили, написа „ 24 часа “. След като Пейо умрял, почнали да се чудят по какъв начин да скрият тялото. Смята се, че за това са им помогнали техните другари Йлмаз и Велко. Трупът бил закаран покрай хижа „ Алеко “ и оставен на пасажерската седалка на Пежо. Имало опит тялото да бъде запалено.

Криминалистите от Столична дирекция на вътрешните работи разкрили закононарушението още в петък. Те задържали четиримата, чака се през днешния ден да стане ясно кои ще бъдат упрекнати за убийството и кои като помагачи.

Междувременно повдигнаха обвинения на брачната половинка и тъщата на открития на Витоша мъртъв мъж. Очаква се през днешния ден съдът да изиска тяхното непрекъснато задържане.

 

SafeNews напомня, че трупът на Пейо Пеев бе открит в автомобил, за който е бил изработен опит да бъде опожарен. По случая са арестувани брачната половинка на мъжа Габриела и родителите й. Установено е, че те са съпричастни към закононарушението.

По непотвърдена информация, записи от камери за видеонаблюдение са измежду доказателствата за жестокото закононарушение.

Огледите са посочили, че гибелта на мъжа е в резултат на удушаване. Престъплението е било квалифицирано авансово.

 

Източник: „ 24 часа “

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР