Заради снега се въвеждат редица ограничения за движението на товарни

...
Заради снега се въвеждат редица ограничения за движението на товарни
Коментари Харесай

Заради преспите: Спират камионите по пътя Ботевград-Мездра

Заради снега се вкарват редица ограничавания за придвижването на товарни коли. Сред тях е и трасето сред Ботевград и Мездра.
Забранено е прекосяването на камиони над 12 тона от км 5 до км 10 в посока Перник на Автомагистрала "Люлин " заради изобилен снеговалеж, мощен вятър и навявания, заяви пресцентърът на Агенция "Пътна инфраструктура ".
Временно е лимитирано придвижването и на МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета през проходите "Пампорово ", "Рожен " и "Превала " и по път III-866 Девин - Михалково заради снегопочистване.
Ограничено е придвижването на товарни коли над 12 тона и в сектора Пазарджик - София в посока София на Автомагистрала "Тракия ", в сектора Ябланица - София в посока София на Автомагистрала "Хемус ", по път I-6 София – Карлово, по път II-27 Нови пазар – Тръница, път III-1801 Перник – Голямо Бучино, заради снегопочистване, осведомят още от АПИ.
Ограничено е и придвижването на товарни коли над 12 тона с ремаркета и полуремаркета през прохода „ Печинско “ и по път II-37 Батак – Доспат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР