Заради сагата с е отстранен зам.-кметът по архитектура и строителство

...
Заради сагата с е отстранен зам.-кметът по архитектура и строителство
Коментари Харесай

Зам.-кмет на район Средец е уволнен заради бетонираните дървета по Парчевич

Заради сагата с е отхвърлен зам.-кметът по архитектура и строителство на региона инж. Валери Манолов. Това стана ясно от пост във фейсбук на кмета на региона Трайчо Трайков от “Демократична България”. Той посочи, че по мнение на специалисти няма да има отрицателни последствия за дърветата.

“В последната година регион Средец ръководи ремонтни действия в пъти повече като размер от предишни години (от порядъка на 10-15 пъти по-голяма повърхност тротоари плюс две детски градини). Това може и да е някаква причина да узнавам за проблематични проблеми от обществените мрежи, само че по този начин или другояче е обвързване на заместител кмета по строителство и архитектура на региона, да поставя нужните старания проблемите да се откриват в зародиш. По тази причина от през днешния ден длъжността е вакантна ”, написа Трайков.

Той посочи, че търси човек с “подходящо обучение и подготовка, виновен, предприемчив и неотклонен и с безупречна известност. 1600 лева съществена заплата без право на спомагателни ангажименти” .

Трайков добави, че разчита жителите да не престават да засипвате със сигнали кметството, както и до момента.

" Наистина благодаря на хората от ул. " Парчевич ", които през вчерашния ден и през днешния ден се обадиха да кажат, че ни поддържат и се радват, че оправяме този сектор от тротоара, който беше замязял на кално поле с камъни. Ще се стараем в бъдеще да бъдем още по-добри”, написа още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР