Заради ръст в заболеваемост от Covid-19 от следващата седмица в

...
Заради ръст в заболеваемост от Covid-19 от следващата седмица в
Коментари Харесай

Нови COVID ограничения влизат през новата седмица

Заради растеж в заболеваемост от Covid-19 от идната седмица в няколко области на страната влизат в действие нови противоепидемични ограничения, заяви БНР.  

От на следващия ден в област Пловдив обектите на закрито, където се влиза със зелен документ, ще работят на половин потенциал. Въвеждат се и промени в работното време на игрални зали, казина, обекти за хранене и развлечения - от 5 до 22 часа.  
СЗО: Ограниченията за пътешестване са неефективни по време на пандемия
СЗО предложи на международната общественост да отстрани или облекчи интернационалните ограничавания за пътешестване. Организацията акцентира неефективн...
Прочети повече
В Бургас от понеделник до 50 на 100 се лимитира публиката на културни и спортни събития. Забранява се малолетните ще посещават търговски центрове и заведения без аставник.

Ограничениeто е в действие до 6 февруари и за подрастващите в област Добрич, както и в област Силистра, само че при посещаване след 22 часа. 

В Перник е в действие вечерен час за учениците от всички класове до 6 февруари. След 20 часа вечерта те нямат имат право да се придвижват без родител или компаньон. 

От на следващия ден в Благоевград ще бъдат затворени просветителните центрове и пенсионерските клубове, само че заведенията ще могат да работят без ограничавания.  
Къде ограниченията против COVID-19 са най-строги?
Учени от университета в Оксфорд излязоха с план, който пресмята строгостта на Коронавирус ограниченията в обособените страни.  Те са събрали...
Прочети повече
От 31 януари за три дни затварят порти детските градини в Силистра, както и тези в Айтос, само че до 7 февруари.

Още:

Още от ОБЩЕСТВО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР