Заради публикации в медиите и сигнали за спряно топлоподаване днес,

...
Заради публикации в медиите и сигнали за спряно топлоподаване днес,
Коментари Харесай

КЕВР изиска от "Топлофикация София" информация за причините за спряното парно

Заради изявления в медиите и сигнали за спряно топлоподаване през днешния ден, 11 декември, в няколко столични региона, с писмо до управлението на "Топлофикация София " ЕАД ръководителят на КЕВР Иван Иванов изиска топлофикационното сдружение да даде на енергийния регулатор подробна информация за зародилия проблем. Това оповестиха от Комисията за енергийно и водно контролиране /КЕВР/.

От КЕВР упорстват в период до два дни столичното топлофикационно сдружение да осведоми за характера на повредата и дали прекъсването на топлоподаването попада в обсега на повредите по член 39, алинея 1 от Общи условия за продажба на топлинна сила за битови потребности от "Топлофикация София " ЕАД на консуматори в град София (Общите условия). От енергийния регулатор желаят да получат информация и за интервала на спряно топлоподаване - дата, дълготрайност, както и за броя на засегнатите клиенти. От КЕВР се интересуват по каквъв метод са били известени клиентите на "Топлофикация София " ЕАД и дали това е станало според условията на Общите условия, с приложени доказателства за оповестението. От енергийния регулатор питат още какви са подхванатите ограничения от страна на столичното топлофикационно сдружението за премахване на повредата.

От КЕВР оповестяват още, че откакто получат желаната информация от "Топлофикация София " ЕАД, в сходство със законовите си пълномощия, енергийният регулатор ще реши нуждата от предприемане на следващи дейности, които да подсигуряват качеството на предоставяните услуги на клиентите на столичното топлофикационно сдружение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР