Заради претенциите на един човек снощи, българи бяха изправени срещу

...
Заради претенциите на един човек снощи, българи бяха изправени срещу
Коментари Харесай

Кирил Добрев сравни кампанията за вота в БСП с избори по герберски |

Заради претенциите на един човек нощес, българи бяха изправени против българи. Същото се случва и в Българска социалистическа партия.

Вътрешнопартийната акция в Българска социалистическа партия се изостри толкоз доста, че вместо да бъде образец за почтено съревнование на хрумвания, се трансформира във всичко омразно, което вършат ГЕРБ на избори – делене на наши и непознати, напън, операции и фалшификации. Подкрепям вътрешнопартийния избор, тъй като е най-демократичната форма на избор, само че протичащото се сега в партията не е обикновено. 

Това съобщи на среща със социалисти в Ценово претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. 

По думите му сега има политическа рецесия и вместо силата на партията да е съсредоточена в това да убеди обществото, че Българска социалистическа партия е стабилната опция, то факторите в партията се занимават с разпределение на гласове за един или различен претендент. 

„ След измененията партията ни остана не просто да съществува, а до ден сегашен да претендира за властта. Всичко това е с помощта на нашите структури, нашите управителни органи. Бием Борисов поради това, че подценява Народното събрание и не идва в него да се регистрира, а по същия метод се подценява Националният ни съвет. Как ще ни повярва обществото, в случай че продължаваме с този двоен критерий? ”, сподели още Добрев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР