Заради полицейската акция срещу кмета на Стамболийски и областен координатор

...
Заради полицейската акция срещу кмета на Стамболийски и областен координатор
Коментари Харесай

ГЕРБ искат оставката на Иван Демерджиев

Заради полицейската акция против кмета на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ в Пловдив Георги Мараджиев от ГЕРБ желаеха оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев.

На брифинг в Народното събрание и в наличието на цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС ръководителят Десислава Атанасова оспори метода на задържането на кмета на Стамболийски и я назова " полицейска принуда ".

" Кое наложи още веднъж да се нахлува по подобен възмутителен метод във фабриката на фамилията на господин Маразжиев, с голям брой представители на полицията с качулки. Ако има някакви данни за осъществени от него закононарушения, той да не бъде поканен или свикан по реда, който съществува в Наказателно-процесуалния кодекс. За нас това е поредна проява на полицейщина и безапелационен опит да не приказваме за неуспехите за неуспехите на Министерство на вътрешните работи, за починалите служители на реда, за мигрантската рецесия и нейното неовладяване. "

Тома Биков разяснява от своя страна:

" Целта на тази акция е тази вечер в новините първата вест да бъде тази, а не да бъде следващият неуспех на Иван Демерджиев като министър на вътрешните работи. И в случай че на господин Демерджиев му е останала малко достолепие и малко мисъл за Министерството на вътрешните работи, още през днешния ден би трябвало да подаде своята оставка и да ни освободи от своята непросветеност. Това е извънредно значимо министерство в тази обстановка ".

От ГЕРБ ще изискат чуване на вътрешния министър в Народното събрание по случая Мараджиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР