Заради пандемията от Силвена Роу се е изолирала в Дубай.

...
Заради пандемията от Силвена Роу се е изолирала в Дубай.
Коментари Харесай

Силвена Роу: Какво да ядем за невероятен секс

Заради пандемията от Силвена Роу се е изолирала в Дубай. Съдията в MasterChef в последно време е много дейна в обществените мрежи и не стопира да споделя предписания и да поучава феновете си. Топ готвачката реши да показа в Instagram кои храни покачват либидото и оказват помощ за необикновен секс. Сред тях са листни зеленчуци, сок от нар, ананас, мака, босилек и сминдух.
" Сминдух е известна билка в различната медицина, която може да помогне за повишение на либидото и възстановяване на половата функционалност. Той съдържа съединения, които тялото ви може да употребява за производството на полови хормони, като естроген и тестостерон. 6-седмично изследване при 30 мъже откри, че прибавянето с 600 mg дестилат от сминдух на ден покачва силата и усъвършенства половата функционалност По същия метод, 8-седмично изследване при 80 дами с ниско либидо открива, че приемането на 600 mg сминдух на ден доста усъвършенства половата възбуденост и предпочитание спрямо плацебо групата. В допълнение, тази билка взаимодейства с медикаменти за разреждане на кръвта. Ако сте с разредител на кръвта, би трябвало да поговорите с вашия доктор преди да вземете сминдух ", изясни Роу.
Силвена мощно предложи и приема на мака - " корен зарзават, който обичайно се употребява за повишение на плодовитостта и половия нагон. Можете да закупите добавки в разнообразни форми, в това число прахове, капсули и течни екстракти ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР