Заради обява за търсене на дарение от 100 кг пастърма

...
Заради обява за търсене на дарение от 100 кг пастърма
Коментари Харесай

Скандал! Димо Алексиев към Максим Генчев: Ти си дъното!

Заради публикация за търсене на подаяние от 100 кг пастърма за фотосите на новия филм за Ботев, която режисьорът му Максим Генчев пусна във Facebook, се разгоря същински скандал, написа "Монитор ".

Апелът на кинодееца провокира остра реакция в един от най-обичаните артисти у нас – Димо Алексиев. Като коментар под обявата на Генчев, звездата от „ Откраднат живот “ написа:

"Ти си най-жалката личност, която пъпли по Земята
След Левски и Ботев, явно се целиш в Дънов, а си Дъното... “

Авторът на бъдещата лента не му остана задължен и незабавно му отговори: „ Димо Алексиев, доста те е гняв, че те махнах от ролята Левски, само че самичък си написа диагнозата - неприятен морал и глупава глава!

Добре че бързо те усетих и отървах кино лентата от неприятна карма! Виж, изстрадалите българи от Донбас какво пишат и се поклони!... “, след което цитира похвално писмо за себе си от сънародниците ни в Донецк.

Именно Алексиев беше първият избор на Генчев за Левски в лентата му от 2015-а „ Дякон Левски “. След няколко снимачни дни обаче двамата си споделиха сбогом, а филмът провокира същинско разделяне в феновете щом излезе по кината.

Коментарите за лентата за Апостола бяха в огромна степен опустошителни за режисьора, само че това не го отхвърли от родолюбивите му планове и от този април, той стартира фотосите на идващия си филм – за Ботев, в родния град на революционера – Калофер.

Именно за задачата на продукцията той търси като подаяние 100-те кг пастърма. За задачата е написал занимателна публикация, която гласи: „ Предложение, на което няма да можете да устоите! За кино лентата БОТЕВ, който ще се снима в Калофер от месец април, са нужни 100 кг пастърма.

Тази пастърма ще влезе трайно в кадър в епизод, когато Бакалбашийски, Обретенов, Апостолов и Заимов получават 10 тона пастърма от чорбаджията Скачоков, която Бакалбашийски ще продаде посредством Иваница Данчов, с цел да купят оръжие за Ботевата чета! “, изяснява Генчев.

„ Вашите 100 кг пастърма са скъп подарък за кино лентата и екипа ще ги изяде след фотосите за ваше здраве и благоденствие! Амин!!!! “, приключва посланието си режисьорът.

Междувременно към този момент са известни някои от актьорите, които се причислиха към прослойка. Само преди ден Максим Генчев разгласи, че артистът и режисьор Ники Илиев ще се превъплъти в душманина на Ботев – Джам Бол. В края на предишния месец пък стана ясно, че Ники Урумов ще изиграе чорбаджи Симов.

Припомняме, че филмът за Ботев се снима единствено с дарения. Преди месец в родния град на революционера Калофер беше основан предприемчив комитет, който стартира акция за набиране на средства. На 28 декември самият Генчев регистрира, че досега 88 донори са дали 12 460 лева за идеята му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР