Заради настоящата ситуация по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор

...
Заради настоящата ситуация по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор
Коментари Харесай

Изненадите за първия рожден ден на Арчи

Заради актуалната обстановка по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор не съумяха да му провеждат плануваното блестящо звездно празненство. Вместо това, те си направиха веселба за трима, за която и ние научихме някои детайлности.
 Принц Хари, Меган Маркъл и провалените им проекти за рождения ден на Арчи
Провалените проекти на Хари и Меган

Когато обстановката е отвън техния надзор

Всички чакахме да забележим нова фотография на осмия правнук на кралицата по случай рождения му ден. Вместо това получихме малко видео, на което мама Меган чете книжата " Duck! Rabbit! " на порасналия Арчи .

То бе оповестено в профила на неправителствената организация Save The Children UK, която набира средства за деца и фамилии, наранени най-тежко от рецесията с COVID-19. А този пост сигурно притегли вниманието на света към нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Save The Children UK (@savechildrenuk) на Май 6, 2020 в 4:01 PDT

Сладкото видео е снимано от принц Хари, а фактът, който няма по какъв начин да пропуснем, е, че дребният Арчи е тъкмо копие на татко си на същата възраст .

Начинът, по който херцогът и херцогинята на Съсекс направиха рождения ден на сина си обществен, е следващото изрично доказателство, че точно благотворителността ще е акцент в тяхната работа в бъдеще.

От кралския двор също не пропуснаха да поздравят дребния рожденик. В формалния профил на кралското семейство, както и в този на принц Уилям и Кейт Мидълтън, бяха оповестени общи фотоси от кръщенето на Арчи с къси пожелания.

Wishing Archie a very happy first birthday today! pic.twitter.com/dEjvnSjGGM
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) May 6, 2020
Рожденият ден не е минал и без редица видеоразговори както с кралицата и херцога и херцогинята на Кеймбридж, по този начин и с майката на Меган, и с други близки на фамилията, предава Daily Mail.

Арчи е получил не една, а цели две торти. Едната - персонално приготвена от Маркъл, без захар и изцяло здравословна . А другата - така наречен smash cake, който се поръчва, с цел да може бебето безусловно да я унищожи и да се нацапа хубаво, до момента в който заниманието се снима. В случая в ролята на фотографи още веднъж са влезнали Хари и Меган.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР