Заради момиче е бил похитен 19-годишният младеж в Бургас.Той е

...
Заради момиче е бил похитен 19-годишният младеж в Бургас.Той е
Коментари Харесай

Стана ясно защо е било отвлечено и сплашено момче в Бургас

Заради момиче е бил отвлечен 19-годишният юноша в Бургас.

Той е пишел пояснения в обич на момиче, което харесвал, само че което си имало другар. След като девойката посочила чатовете на приятеля си - мъж на 26 година, той решил да накаже сваляча. Повикал двама приятели и на 3 декември към 19 ч. издебнали младежа до павилион за сандвичи зад църквата " Св.св.Кирил и Методий " в центъра на Бургас.

Похищението направили с колата на 26-годишния - БМВ, в което принудили младежа да се качи. После го отвели на паркинга на общежитията на университет " Проф.д-р Асен Златаров ". Накарали 19-годишния да се обади на момичето и да се извини, след което му заповядали да легне по очи на земята. За по-голяма меродавност произвели изстрел с газов револвер.

На идващия ден младежът подал сигнал в полицията. На проверяващите обяснил, че разкрил възприятията си пред девойката, защото имал информация, че тя се е скарала с приятеля си.

Между двамата фактически е имало спор, само че все пак момичето е посочило чатовете на гаджето си, а той пък решил да реагира като мъж и да даде урок на сваляча, разясняват осведомени с нелепия любовен триъгълник.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР