Заради Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, пребиваващи

...
Заради Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, пребиваващи
Коментари Харесай

Външно към българите във Виена: Избягвайте центъра на града, не напускайте домовете си |

Заради Министерството на външните работи предлага на българските жители, пребиваващи в австрийската столица, по опция да не излизат от домовете си и да заобикалят центъра на столицата.

Препоръчително е деликатно да се наблюдават напътствията на локалните управляващи, както и известията в средствата за всеобщо осведомление.

В австрийската столица е в ход огромна полицейска интервенция, чиято цел е установяването и издирването на причинителя на престъпния акт. В центъра на града краткотрайно е пресечен градският превоз, автобусните и метро линии, водещи до историческия център на града.

За момента няма данни за потърпевши български жители при терористичния акт. В посолството ни не са постъпвали сигнали с молба за помощ.

Българското посолство е в контакт с локалните управляващи и е в подготвеност да окаже подпомагане. При нужда сънародниците ни могат да се свържат с посолството във Виена на следните телефони: +43 1 505 31 13 и дежурен в отвън работно време: +43 1 505 64 44, оповестяват от Министерство на външните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР