Заради мъчително убийство в Испания бяха задържани петима българи, съобщават

...
Заради мъчително убийство в Испания бяха задържани петима българи, съобщават
Коментари Харесай

Петима българи в затвора в Испания за убийство

Заради трудно ликвидиране в Испания бяха арестувани петима българи, оповестяват от " El Dia de Valladolid ", представени от Dnes.bg. Заедно с тях е арестуван и един испанец.

Зверското ликвидиране е станало в град Валядолид на 17 октомври 2018 година. Българите влезнали в жилището на Мария Агуня. 73-годишната вдовица държала 200 хиляди евро в сейф в дома си. Имала три дъщери, само че живеела сама в дома си.

``
реклама

Нападателите запушили устата й с лепенка и почнали да я изтезават, с цел да им каже кода на сейфа. Възрастната жена се съпротивлявала, до момента в който не паднала на пода и издъхнала. Престъпниците се изплашили и избягали, оставяйки тялото на Агуня на земята.

Няколко дни по-късно, на 20 октомври, са задържани четирима от българите и испанецът, взели участие в нападението. Шестият участник в нападението съумява да се укрие. Той се предава непринудено едвам тази сряда, 15 януари 2020 година, в полицейското ръководство в Лас Делисиас.

Петимата български жители са престъпно проявени и са били наети от испанеца за грабежа, оповестяват от полицията.

Според медията испанецът, който е притежател на дентална клиника във Валядолид и уредник на грабежа, е бил в доста близки другарски връзки с Мария Агуня и знаел, че тя държи огромна сума пари в сейф в дома си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР