Заради кратката си телевизионна изява като драг кралица протестантският пастор

...
Заради кратката си телевизионна изява като драг кралица протестантският пастор
Коментари Харесай

Американски пастор стана драг кралица в тв шоу за ужас на енориашите си

Заради късата си телевизионна изява като мил кралица протестантският свещеник Крейг Дюг се трансформира в доста обсъждана вест в Съединени американски щати и бе освободен от работа. Това удостовери чиновник от неговата сегрегация пред Агенция Франс Прес.

62-годишният Дюк взе участие в предаването " Ние сме тук " на канала HBO в необикновен за духовно лице тип – с розова перука, трико с пайети, обувки на високи токчета, червило и плътни лилави сенки, всичко това гарнирано с разпятие на врата.
Англия: Без новогодишно шоу край Темза и тази година
Новогодишното шоу с фойерверки по Темза в Лондон се анулира за втора поредна година заради опасения поради ковид, оповестиха през днешния ден...

Тази му изява, която той самият дефинира като „ мощен нравствен миг “ в изявление за Religion News Service, провокира разгорещени разногласия

Заради „ многото сериозни позвънявания и имейли “, свещеник Дюк е с понижена заплата и му е неразрешено да прави религиозни служби в църквата си покрай Евансвил, щата Индиана. Симпатизиращи на пастора започнаха онлайн акция за набиране на средства поради орязаното му заплащане, която досега е събрала близо 60 000 $ дарения.



Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР