Заради честванията на националния празник 3-ти март на връх Шипка

...
Заради честванията на националния празник 3-ти март на връх Шипка
Коментари Харесай

Движението през Шипка се пренасочва към Прохода на Републиката за 3-ти март

Заради честванията на националния празник 3-ти март на връх Шипка директното придвижване през Шипченския проход ще бъде пренасочено към Прохода на Републиката, оповестяват от Агенция "Пътна инфраструктура ".

От 22 часа на 2-ри март до 18 ч. на 3 март ще бъде лимитирано двупосочното директното прекосяване на транспортни средства през Шипченския проход по път I-5/Е-85/ Габрово – връх Шипка - Казанлък.

Транзитният трафик ще се насочва по път II-55 през Прохода на Републиката по маршрута: Русе - Велико Търново - Дебелец - Проход на Републиката - Гурково - Казанлък и назад.

Шофьорите от област Габрово и пътуващите от северозапад могат да употребяват маршрута: Габрово - Трявна - Белица - Вонеща вода - Проход на Републиката и назад.

За област Стара Загора придвижването ще минава към Прохода на Републиката по маршрута: път I-6 Калофер - Казанлък - път II-55 - Гурково – Проход на Републиката - Велико Търново и назад, като пренасочването ще става при пътен възел „ Мъглиж “.

Ограничението не важи за проведения междуградски автобусен превоз.

Желаещите да вземат участие в тържествата могат да стигнат от Габрово и от Казанлък до връх Шипка, като ще бъде проведено еднопосочно напредване от 5:30 ч. до 13 ч. и в противоположната посока от 13 ч. до 18 ч. колите ще минават еднопосочно от връх Шипка до град Габрово, осведомиха от Пътната организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР