Заради часа, в който се ражда, Нети празнува в два

...
Заради часа, в който се ражда, Нети празнува в два
Коментари Харесай

Астролог убедил Нети да празнува два дни, тъй като е родена в полунощ

Заради часа, в който се ражда, Нети чества в два следващи дни. Появила се на този свят в 12 ч през нощта на 13 против 14 септември. “Записана съм на 14-и, само че един астролог ми сподели, че мога да чествам и двата дни ”, през смях споделя тя. Затова през вчерашния ден тя почерпи сътрудниците, с които за финален път на 20 септември ще играе в постановката “Колко е значимо да бъдеш сериозен ”. Именно поради възрастта си тя ще съобщи ролята си на младата Климентина Фърцова. А през днешния ден чества с майка си, с Дони и щерка им Лилия.

След рождения си ден актрисата и певица Нети стартира подготовки с Асен Блатечки за новия театър “Този филм ”, който носи името на една от хитовите песни, които тя извършва с Дони. Първоначалната концепция е постановката да гастролира в чужбина, обаче ползата към нея и в България се оказва голям, тъй че ще има дати и у нас.

Наред с това и с всички други спектакли, в които играе, Нети стартира още един нов и доста друг план със брачна половинка си Дони. Заедно с хора и новия джазбенд на Великотърновската опера вършат “Вечерта на мюзикъла ”. Идеята е да показват елементи от опери, мюзикъли и техни песни, само че с джаз аранжименти, допълнени с хубостта на хоровото осъществяване. Първите спектакли ще бъдат на 18 септември в Хасково и на 19-и в Сливен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР