Zara McDermott сподели положителна актуална информация за фрактурата на пищяла

...
Zara McDermott сподели положителна актуална информация за фрактурата на пищяла
Коментари Харесай

Zara McDermott споделя опасенията си относно операцията в здравната актуализация след болезнена травма

Zara McDermott показа позитивна настояща информация за фрактурата на пищяла си и дали ще би трябвало да се подложи на интервенция.

27-годишната Звездата от Love Island описа на почитателите си за мъчителната си контузия през декември. По това време тя показа фотография от болничното легло, само че не изясни изцяло какво се е случило с нея. Лекарите й споделиха, че е евентуално да се нуждае от спомагателна интервенция, с цел да подкрепи процеса на излекуване.

След като лиши известно време, с цел да се излекува от пострадването, Зара разкри, че към момента има късмет да се нуждае от още интервенция. Лекарите обаче желаят тя да се възвърне по натурален път и да намерят способи да отстранен напрежението от крайници си. Тя сподели: „ Тази вечер отивам в болничното заведение, тъй като до момента в който ме нямаше, получих някои вести от моя лекар за моята фрактура на пищяла.

„ Добрата вест е, че има малко доказателства за изцеление! Ура! Той обаче сподели, че вижда, че костта към фрактурата е под огромно напрежение/натиск... какво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР