Запознайте се с първото куче асистент в Обединеното кралство, което

...
Запознайте се с първото куче асистент в Обединеното кралство, което
Коментари Харесай

Запознайте се с Бел - кучето акушерка, което помага на стопанката си с аутизъм да роди син

Запознайте се с първото куче помощник в Обединеното кралство, което оказва помощ на стопанката си, която е с аутизъм, да премине сполучливо през бременността и да роди. Бел е 2-годишен Стафордширски бултериер и се счита за едно от първите кучета във Англия, на което е разрешено да придружи собственичката си в болничното заведение. 

Бел е на всички места с 33-годишната Ейми Томкин – по време на лекуването на неплодородие, както и при прегледите и визитите при акушерката през цялата й бременност. 



" Щом видя Оли, тя нежно го подуши и облиза лицето му, с цел да го приветства. Оттогава тя е неразделно до него “, споделя майката.

Това е и повода косматият другар да получи купата „ куче акушерка “ – безрезервен, спокоен и подкрепящ. 



Ейми е господарка на чаровната Бел, откогато кучето е малко пале, с цел да й оказва помощ с аутизма, тревогата и непрестанните паник офанзиви.

Умният домакински любим може да разпознае признаците на паническа офанзива и бързо да откри излаз от препълнени места, в случай че усети, че стопанката й не се усеща добре.

" Тя натиска бутоните на асансьорите и даже държи дебитната ми карта против машината, с цел да платя за нещо “, добавя младата майка.



" По принцип без нея съм прекомерно неспокойна, с цел да изляза от къщи. Ако не е тя, бих си стояла у дома по през целия ден. “
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР