Запознайте се с Lenovo ThinkPhone by Motorola – устройство, създадено,

...
Запознайте се с Lenovo ThinkPhone by Motorola – устройство, създадено,
Коментари Харесай

Новият Lenovo ThinkPhone oт Motorola предоставя несравнимо бизнес изживяване

Запознайте се с Lenovo ThinkPhone by Motorola – устройство, основано, с цел да даде на бизнес сегмента смарт телефон преживяване със същите надеждно качество и сигурност, каквито има във всяко устройство с марката Lenovo Think. В продължение на години ThinkPad спомага за потребностите на потребителите си посредством новаторски технологии, потвърдено качество и автентичен дизайн. За да отпразнува тази своя традиция и с цел да означи, че Lenovo празнува 30-годишнината на ThinkPad, Motorola има удоволствието да показа ThinkPhone – най-хубавият сателит на ThinkPad.

ThinkPhone е неповторима композиция от водещите мобилни нововъведения на Motorola и дългогодишното предопределение на Lenovo в обслужването на бизнеса, и предлага на потребителите си решения за сигурност. Това устройство идва с мощен набор от първокласни спецификации, съчетани с неповторим дизайн, и се интегрира съвършено с ThinkPad, като да вземем за пример най-новия ThinkPad X1 Carbon Gen 111, в който са вградени и редица усъвършенствания в региона на сигурността.

С ThinkPhone потребителите ще разполагат с цялостен набор от функционалности за сигурност и поддръжка, които обезпечават безпроблемна отбрана и цялостно ръководство, подкрепени от ThinkShield. ThinkShield е превъзходна платформа за сигурност – тя има в основата си фундаментални политики за сигурност, функционалности, профилиран хардуер, програмен продукт и процеси, гарантиращи сигурността на цялото устройство.

IT организациите могат да са уверени, че Think устройствата им са изцяло предпазени и с вградени усъвършенствани хардуерни и първокласни решения за сигурност, основани на изкуствен интелект, като Moto Threat Defense да вземем за пример. Освен това фирмите имат опцията безпроблемно да внедряват Think устройствата при крайните консуматори благодарение на Zero Touch и да ръководят всички тях с решения за ръководство на устройства като да вземем за пример Moto OEMConfig и Moto Device Manager.

Новото устройство се предлага и с Moto Secure – приложение, което служи като център за детайли, свързани със сигурността и поверителността. В композиция с Moto OEMConfig или Moto Device Manager ИТ админите могат отдалечено да конфигурират функционалностите на Moto Secure на Think смарт телефоните – от настройките на изводи екран до мрежовите сигнали и кодирането на разположението на пиновете. ThinkPhone идва и с Moto KeySafe – обособен процесор, работещ с Android, който прибавя в допълнение равнище на сигурност за по-добра отбрана на най-чувствителните данни в смарт телефона. Той изолира ПИН кодовете, паролите и криптографските ключове, като ги съхранява в среда, устойчива на операции, защитавайки данните от вътрешната страна на открито.

Освен тези функционалности за сигурност, устройството е сертифицирано по MIL STD 810H1, и проектирано с леки арамидни нишки, по-здрави от стомана, алуминиева рамка от самолетен клас и Gorilla® Glass Victus™, тъй че елементарно устоя на удари и изпускане от височина до 1,25 метра.

А със документ IP68 ThinkPhone е планиран да устоя на запрашаване и потапяне във вода с дълбочина до 1,5 метра за до 30 минути – тъй че да не се губят време и бизнес благоприятни условия. Всичко това е поместено в първокачествен и резистентен дизайн. ThinkPhone разполага и с емблематичния, персонализиран Red Key (червен клавиш), красиво поместен в профил, с цел да обезпечи неотложен достъп до най-важните бизнес и полеви приложения или неотложно да интегрира мобилното и компютърното преживяване.

Lenovo ThinkPhone by Motorola дава Think 2 Think съгласуваност, задвижвана от Ready For3 – набор от преживявания за работливост, които разрешават на крайните бизнес консуматори да се насладят на безупречна интеграция на устройства сред ThinkPhone и ThinkPad. Think 2 Think преживяването включва:

● Незабавно свързване: Телефонът и компютърът безпроблемно се откриват, когато са наоколо, и се свързват посредством Wi-Fi.

● Унифициран клипборд: Безпроблемна опция за бързо прекопирване на текст или скорошни фотоси, сканирани документи и видеоклипове сред устройствата.

● Унифицирани вести: Известията от устройството се появяват неотложно в Центъра за деяние на Windows. Кликването върху всяко уведомление автоматизирано започва съответното телефонно приложение на екрана на компютъра.

● Прехвърляне на файлове: Лесно плъзгайте и пускайте файлове сред ThinkPhone и PC.

● Поточно предаване на приложения: Всяко приложение за Android може да бъде отворено непосредствено на компютъра.

● Разширени благоприятни условия на камерата: Възползвайте се от преимуществата на мощните камери на ThinkPhone и опциите на изкуствения разсъдък, като ги употребявате безпроблемно като уеб камера за всичките си видеоразговори.

● Ултра бърз hotspot: Свържете се с интернет с едно кликване, непосредствено от компютъра, с цел да употребявате 5G свързаността на ThinkPhone.4

„ Развълнуван съм от представянето на Lenovo ThinkPhone – устройство, което в действителност въплъщава надеждното качество и целесъобразния дизайн на ThinkPad, като в същото време предлага неповторими принадлежности за работливост и водещи в промишлеността благоприятни условия за сигурност и ръководство на устройствата. “, показа Серджо Буняк, президент на Motorola и старши вицепрезидент на Lenovo. „ Със своите първокласни спецификации и безпроблемна интеграция с ThinkPad, ThinkPhone ще усили оптимално преживяването на бизнес клиентите за години напред. “, добави той.

Всичко в ThinkPhone е проектирано с мисъл за продуктивността. Motorola работи с сътрудници като Microsoft, с цел да даде най-хубавите преживявания в региона на продуктивността на комерсиалните клиенти на Motorola и да подкрепи потребителите на ThinkPhone да правят нещата с лекост. При лансирането на ThinkPhone, устройството ще се предлага с авансово заредени мобилни приложения Microsoft 365, Outlook и Teams. Предварителното зареждане ще улесни започването на работа на устройството – намиране на нужното наличие и принадлежности, редактиране или основаване на нови документи или потребление на комфортни за мобилните устройства функционалности, които разрешават на потребителите да сканират PDF файл с камерата или да диктуват документ с гласа си.

Motorola и Microsoft също по този начин работят дружно за откриване на спомагателни прекарвания, като прибавяне на благоприятни условия за „ push-to-talk “ посредством емблематичния червен клавиш на ThinkPhone, което разрешава на потребителите да реализират незабавна връзка в приложението Walkie Talkie посредством Microsoft Teams. Двете компании работят в съдействие, с цел да улеснят чиновниците да бъдат по-продуктивни отвред посредством стрийминг на настолни компютри с Windows непосредствено на устройствата ThinkPhone. Служителите ще могат да употребяват своя ThinkPhone за по-сигурен достъп до персонализираните си Windows приложения, наличие и настройки, с цел да свършат повече работа, без значение от кое място работят.

За да се подсигурява, че работният развой на потребителя ще остане с оптималната продуктивност за години напред, този смарт телефон се зарежда от мобилната платформа Snapdragon® 8+ Gen 1. С тази платформа всичко се отваря незабавно и даже най-тежките работни процеси протичат безпрепятствено. Освен това ThinkPhone е оборудван с 5G технология и съгласуемост с Wi-Fi 6E, като разпростира мощта на новия 6GHz Wi-Fi стандарт, който обезпечава най-бързите налични през днешния ден интернет скорости.

ThinkPhone идва с огромен 6,6″ FHD+ екран, който усилва изгледа на цялото наличие – от комплицирани осведомителни табла до безкрайни имейл посоки. А благодарение на мощната батерия потребителите ще получат над 36 часа заряд на батерията5, с цел да останат свързани, без значение какъв брой надалеч пътуват. Когато пристигна време за презареждане, Thinkphone се предлага с 68W универсално TurboPower зарядно, което дава сила за целия ден единствено за няколко минути зареждане. Това леко и даже джобно зарядно устройство е толкоз мощно, че може да зарежда и преносимия компютър или всяко USB-C устройство.

За да добави още повече премиум устройството, Motorola показа и 50MP Ultra Pixel камера, която обезпечава първокласно качество на изображението при всеки видеоразговор, без значение от изискванията на осветеност. Тази флагманска Ultra Pixel камера е идеална за възкръсване даже на дребните елементи и снима фрагменти с 32 пъти повече пиксели за фокусиране и по-прецизни изображения. всичко това с невероятна изясненост и подробност.

Наличност на устройството

Lenovo ThinkPhone by Motorola ще бъде разполагаем в България през селектирани канали за продажба, в първата половина на тримесечието.

Правни отводи от отговорност

MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и семейството марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO, THINKPHONE и THINKPAD са търговски марки на Lenovo. Android е комерсиална марка на Гугъл, LLC. Wi-Fi е комерсиална марка на Wi-Fi Alliance. Qualcomm Snapdragon е артикул на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни сдружения. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и други страни. USB Type-C® и USB-C® са регистрирани търговски марки на USB Implementers Forum. Всички други търговски марки са благосъстоятелност на съответните им притежатели. ©2022 Motorola Mobility LLC.

1. MIL-STD 810H открива методология за изпитване на артикули против натоварване от околната среда в следени лабораторни условия. Такова изпитване не е гаранция за бъдещо действие при тези условия на изпитване. Злоупотреби, като тези, които се съдържат в тестванията по MIL-STD 810H, не се покриват от общоприетата гаранция на Motorola.

2. Повреди от течности не се покриват от гаранцията. Устойчивостта на вода, пръски и прахуляк е тествана в сходство със стандартите IP68 в следени лабораторни условия. Издържа на потапяне в сладка вода на дълбочина до 1,5 метра за интервал до 30 минути. Устойчивостта ще намалее вследствие на естественото изхабяване. Не е планиран да работи, до момента в който е потънал под вода. Не излагайте на вода под налягане или на течности, разнообразни от сладка вода. Не се опитвайте да зареждате влажен телефон. Не е водоустойчив.

3. Функцията Ready For PC е налична за определени устройства и за Windows 10 и 11. Посетете страницата с постоянно задавани въпроси за цялостен лист на съвместимостта на устройствата и софтуера. Изисква евакуиране на приложение за компютър. Компютърът и мобилното устройство за безжично свързване би трябвало да споделят една и съща Wi-Fi AP (точка за достъп) ИЛИ би трябвало да са свързани посредством USB-C кабел

4. Изисква се проект за услуги 5G и покритие на мрежата 5G; налично единствено в определени райони; устройството не е съвместимо с всички мрежи 5G; покритието/съвместимостта може да бъде разширено до спомагателни региони в бъдеще. Свържете се с вашия снабдител на услуги за детайлности.

5. Всички изказвания за продължителността на живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния консуматор, тестван в разбъркан профил на потребление (който включва както потребление, по този начин и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната продуктивност на батерията ще варира и зависи от доста фактори, в това число силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, положението на батерията и моделите на потребление.

6. Батерията би трябвало да е доста изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички изказвания за продължителността на работа на батерията са приблизителни и се основават на медианния консуматор, тестван в разбъркан профил на потребление (който включва както потребление, по този начин и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната продуктивност на батерията ще варира и зависи от доста фактори, в това число силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, положението на батерията и моделите на потребление.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР