Запознайте се с бюлетина на ЕРП-Север АД за плановите прекъсвания

...
Запознайте се с бюлетина на ЕРП-Север АД за плановите прекъсвания
Коментари Харесай

Вижте къде ще има ел.-прекъсвания днес

Запознайте се с бюлетина на ЕРП-Север АД за плановите спирания на електрическата енергия през днешния ден в обитаемоте места във Варненска област.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 4 и Търговско предприятие 35. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на гр. Провадия.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Синдел – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Гара, Търговско предприятие 2 и Търговско предприятие 3.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на с. Синдел, с. Юнак, с. Дъбравино, с. Гроздьово, с. Казашка река, с. Аврен, с. Садово, с. Венелин, с. Цонево, с. Нова шипка, с. Бързица, с. Царевци, с. Величково, с. Цонево, с. Дебелец, с. Сава.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Тутраканци – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Куманово – ул. 10-та, част от ул. 5-та, ул. 11-та, част от ул. 7-ма, част от ул. 8-ма, ул. 12-та, ул. 13-та, ул. 14-та, ул. 26-та, ул. 25-та, ул. 24-та, част от ул. 18-та, част от ул. 19-та, електрозахранени от MТП 4 Куманово /клон 3, клон 4 и клон 1/.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Неофит Рилски – клиентите, електрозахранени от МТП 6. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Генерал Киселово – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 6.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Ветрино, с. Добротич – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 5 /ПС4/.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на с. Ветрино, Търговско предприятие Оранжерии Провадия, Търговско предприятие Разсадник, Търговско предприятие I-ви напредък ВИК, Търговско предприятие Военно отделение.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Бозвелийско.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на с. Чайка, с. Рояк, с. Тутраканци и гр. Провадия - ул. Стефан Шиков, ул. Теменуга, ул. Христо Илиев Коев, научи Varna24.bg .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР