Запознати издават, че големият български актьор Стоян Алексиев гасне в

...
Запознати издават, че големият български актьор Стоян Алексиев гасне в
Коментари Харесай

Гръмна огромен скандал около Стоян Алексиев


Запознати издават, че огромният български артист Стоян Алексиев гасне в приют с тежка деменция.

 

Негови сътрудници издават, че поради връхлетялата го ненадейно болест, се наложило да се отдръпна от сцената. На 71-годишна възраст звездата от първия сезон на Откраднат живот се е върнал в родната си Варна, дружно със брачната половинка си Надежда. Тя се грижела безрезервно за него известно време. Когато обаче положението му се влошило фрапантно, се наложило той да бъде настанен в приют, където да е под непрекъснато лекарско наблюдаване.

 

Така и не излиза наяве по кое време Алексиев е отключил тежкото заболяване. Според мълвата това се е случило вследствие на претърпян сериозен стрес и доста тъга, когато преди пет години бе уволнен от Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Тогава заповедта за пенсиониране му бе връчена от Мариус Донкин, който побърза да го успокои, че остава на работа, само че на хонорар. Същевременно обаче плю на думите си като смъкна от програмата всичките му представления.

 

Още тогава Алексиев изплака, че за него отделянето му от сцената е равно на ликвидиране. Освен това имал сериозен заем, който му било невероятно да заплаща с актьорската си пенсия.

Припомняме, че броени дни след пенсионирането му, Стоян Алексиев бе сниман да се натиска край Народния спектакъл с Ивана Бобойчева, която по това време бе студентка. Той обаче побърза да се оправдае, че няма връзка с нея и фотосите са извадени от подтекста. Най-изненадващ за всички бе фактът, че фамилията му и брачната половинка му застанаха твърдо зад него.

 

Мълвата носи обаче, че още тогава артистът проявявал признаци на деменция и тъкмо заради тази причина фамилията му показало голямо схващане към случката. В последно време му било все по-трудно да помни и репликите си. осведомени издават, че признаците неведнъж се утежняват след прекаран ковид, само че по този начин и не излиза наяве дали артистът го е карал.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР