Запознахме се с много готини хора на турнето ни в

...
Запознахме се с много готини хора на турнето ни в
Коментари Харесай

DEEP ZONE PROJECT: Ще продължим да осъвременяваме златни български хитове

" Запознахме се с доста готини хора на турнето ни в Съединени американски щати. Изпяхме най-красивите български песни. Ще продължим да осъвременяваме златни български шлагери, само че в този момент е ред на авторска музика, която сме подготвили да пуснем при започване на идната година ". Това споделиха от хитовата тайфа DEEP ZONE PROJECT в рубриката " Euronews Music ", незабавно след завръщането си от турнето им в Съединени американски щати, откакто показаха новата си ария " Остани ".

Турнето ни в Съединени американски щати беше много различно от всичко, което аз съм правил до момента, само че беше и много натоварващо, само че когато излезем на сцената всички проблеми изчезваха. Най-лошото, което ми се случи беше, че бях болен в Лас Вегас и Дидо остана сам да обикаля там. Бяхме доста скучни там.

В Маями плувахме с крокодили. В Лас Вегас се разминахме с U2 в Сферата. Турнето ни беше наредено с летище - хотел - саундчек - летище.

Запознахме се с доста готини хора. Изпяхме най-красивите български песни. Това турне беше за повторно такова в този ни състав. Навсякъде развявахме българското знаме. 

Интересно ни е на сцената, тъй като аз съвсем постоянно не помня текстове. Например " Кой уши байряка " - това е страхотна ария, само че постоянно й не помня текста. Моля Дидо в подобен миг да ми услужи с текста от телефона, и тъкмо в един подобен миг пред всички хора той ми пусна напълно различен текст на едно от участията ни в Съединени американски щати, беше ужасно просто. Но най-емоционалния миг за мен от това турне беше, когато 4-5 момиченца на 14-15г. в Канада знаеха всяка една българска ария. Без да са живели нито 1г. в България.

Буквално в деня в който тръгнахме за Съединени американски щати, от летището в Мюнхен пуснахме новата ни ария - " Остани ". В оригинал песента е на Софи Маринова, текст - Георги Милчев - Годжи. Музиката е на Максим Горанов. Много я харесваме и я аранжирахме в нашия жанр. Изпълнявахме я на всяко едно присъединяване. За нас персонално няма значение дали една ария е поп-фолк, рок и така нататък Когато една ария е хубава, тя е хубава. Ако се заслушат хората в текста, в музиката, просто всичко е съвършено.

Реакцията на самата Софи Маринова откакто ѝ изпратихме песента също беше впечатляваща, сподели ни, че е станала доста готина. Песента я направихме да стартира акустично, да има развиване, след това чак влиза типичното наше денс звучене.

Ние ще продължим традицията да осъвременяваме златни шлагери. Сега обаче е ред на наша авторска музика. Имаме няколко песни, които ще пуснем.

Пожелаваме на всички фенове и слушатели да бъдат здрави, да имат топли празници със своите семейства. Да са щастливи през новата година. Това са най-важните неща.

Иначе през декември ние, с изключение на да честваме, ще имаме и много участия. На Нова година ще сме в Боровец и ще свирим, само че на Бъдни вечер ще сме със фамилиите ни.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР