Запознах се със съдебния акт, в него ясно е посочено,

...
Запознах се със съдебния акт, в него ясно е посочено,
Коментари Харесай

Демерджиев: Съдът ясно сочи, че арестът на Борисов е направен без нито едно годно доказателство

" Запознах се със правосъдния акт, в него ясно е посочено, че е пристъпено към ареста (б.р. на Бойко Борисов) без да има събрано нито едно годно доказателство. При липса на доказателства, такива дейности не би следвало да се правят. И откакто са осъществени, обикновено е да се търпят наказания. Ако аз правих ареста, убеждавам ви, че щеше да бъде подсилен с годни доказателства. Към този съответен арест нямам никакво отношение, нямам и оперативна информация, тъй като тогава не съм бил в Министерство на вътрешните работи. Нямам никакво съображение да се колебая в коректността на правосъдния акт ". 

Това сподели служебният Министерство на вътрешните работи началник Иван Демерджиев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

" Към днешна дата, че има превишени пълномощия от Министерство на вътрешните работи при ареста на Борисов не ми е докладван. Ако има, най-внимателно ще ревизира всички материали и доста бързо обществеността ще получи отговор на въпроса има ли данни за превишаване ", увери вътрешният министър. " Не бих правил паралел със случая с автомагистрала " Хемус ", добави той. 
 
 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР