Запознах се с Деян в началото на 2017 г. Тогава

...
Запознах се с Деян в началото на 2017 г. Тогава
Коментари Харесай

Костадинов за Деян Николов: Превърна не само в лицето на софийската ни организация, но и в една от основните ни фигури в странат

" Запознах се с Деян при започване на 2017 година Тогава още нямахме организация на Възраждане в София. Идвах понякога в столицата и заради липса на място, а и на пари, правех отворени срещи в склада на магазина на Николай Дренчев, който по съвместителство се явяваше и централа на Възраждане:)

Срещите обявявах в профила си във фейсбук и на тях от време на време се отзоваваха по 20-30 души, което ги превръщаше в логистичен призрачен сън, защото в складчето преко сили имаше място за 15 стола:) Останалите стояха или прави, или седяха по двама на стол.

Деян Николов незабавно притегли вниманието ми, а и освен моето, и когато след парламентарните избори учредихме организация на Възраждане в София, той беше препоръчан и единомислещо определен за секретар.Млад, грамотен, добре просветен и трудолюбив, Деян се трансформира освен в лицето на софийската ни организация, само че и в една от главните ни фигури в страната. Ето за какво когато трябваше да решим кого да излъчим за най-отговорния пост в София, за нас нямаше подозрение.

Българската столица заслужава работещ и компетентен кмет. Времето на общите приказки и кухото политическо говорене изтече. София има потребност и от друго обаче - от човек с желязна ръка, който да унищожи корупционните схеми на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ППДБ в общината. За да се случи това, кметът би трябвало да е изцяло лишен от каквито и да е връзки с незаконния политически хайлайф на София.

Единствено Деян Николов дава отговор на това изискване.Аз не съм софиянец, само че в случай че бях, за мен изборът на столичен кмет щеше да бъде съдбоносен. Софиянци имат златен късмет най-сетне да изберат кмет, който ще работи за тях, а не те за него. А да не приказваме, че избирането на Деян Николов ще бъде началото на гражданска война в България - тъй като за първи път отпред на града ще застане човек, поставящ българските ползи над тези на непознатите посолства, някои от които безусловно хазяйничат освен в столицата ни, само че и в страната. ", написа Костадин Костадинов в обществената мрежа Facebook.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР