Заповедта, с която бившата вицепремиерка от кабинета Петков Калина Константинова

...
Заповедта, с която бившата вицепремиерка от кабинета Петков Калина Константинова
Коментари Харесай

ПРОВАЛ: Никой не спазва заповед на бившето вице Калина Константинова

Заповедта, с която някогашната вицепремиерка от кабинета " Петков " Калина Константинова подреди държавната администрация да не употребява обедна отмора по този начин, че постоянно на пост да има най-малко един чиновник, който да дава отговор на телефоните за връзка с жителите.

Справка на Lupa.bg, трупана през последните седмици, обаче разкри, че в редица ведомства, изпълнителни организации и държавни компании условието на шармантната брюнетка не се съблюдава. А досега няма категорично спусната заповед за анулацията му. В часовете сред 12,30 и 15,30 съвсем нито един наш опит да се свържем с служител не се е увенчал с триумф.

Продължителния сигнал " свободно " чухме до момента, в разнообразни дни, от: Патентното ведомство, Министерството на околната среда и водите, Агенцията за следприватизационен надзор, канцеларията на ББР, Министерството на енергетиката. На някои от посочените стационарни телефони пък през август линиите бяха " занулени " и автоматизирано се включваше тон за изпращане на факс.

Удължено работно време от 8.00 до 18.30 часа за административно обслужване на жителите са въвели над 90 централни, териториални и локални администрации, измежду които Министерството на правораздаването, Българската организация за сигурност на храните, Столична община и още 4 общини, 17 регионални дирекции „ Земеделие “, разгласи Константинова при започване на юли.

Обедната отмора на чиновниците е регламентирана и обезпечена, само че е въведен еластичен режим на работа за обезпечаване на непрекъсваемост на работния развой.

Предоставяне на административни услуги на жителите при непрестанен режим на работа към този момент са въвели над 500 централни, териториални и общински администрации, измежду тях са всички министерства и множеството прилежащи към тях организации, Комисията за отбрана на потребителите, РЗИ и Национална агенция за приходите, заяви с горделивост тогавашната вицепремиерка по държавното ръководство. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР