Заповед за ареста на дефанзивния такъл на университетския отбор на

...
Заповед за ареста на дефанзивния такъл на университетския отбор на
Коментари Харесай

Издадоха заповед за арест на потенциалния първи избор в драфта на НФЛ Джейлън Картър

Заповед за ареста на отбранителния такъл на университетския тим на Джорджия Булдогс Джейлън Картър бе издадена от полицията в град Атина, щата Джорджия.

21-годишният Картър е упрекнат в неразумно шофиране, което е довело до съдбовен случай на 15 януари тази година, при който починаха съотборникът му Девин Уилок и Чандлър ЛеКрой, част от треньорския щаб на " болдозите ".

Според проверяващите Картър и ЛеКрой са се състезавали по улиците на Атина, когато вторият е изгубил надзор над возилото си, забил се е в улична лампа и дървета и това е довело до съдбовния излаз за него и за офанзивния такъл Уилок. Полицията е открила, че колата на ЛеКрой се е движела със 104 благи (167 километра) в час сега на удара, а направеният токсикологичен разбор на водача е посочил алкохолна централизация от 0.197.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
По-късно през днешния ден в Индианаполис Картър трябваше да се срещне с представители на медиите по време на подготвителния лагер-сбор на претендентите за място в Националната футболна лига. Мнозина специалисти чакаха точно той да бъде определен под номер 1 в драфта през юни месец, само че карцерът му и възможното му вкарване в пандиза може да попречат съществено на спортната му кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР