Запорът е върху една от сметките на дружеството и ще

...
Запорът е върху една от сметките на дружеството и ще
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Няма проблем с дейността на „Топлофикация София“

Запорът е върху една от сметките на сдружението и ще бъде отстранен

Кметът на София Васил Терзиев е провел диалог с изпълнителния шеф на " Топлофикация София " и е получил отговор, че ще бъдат изпълнени отговорностите да се подава топла вода и парно отопление към софиянци.

По-рано през днешния ден от " Булгаргаз " ЕАД потвърдиха, че сдружението е запорирало сметките на " Топлофикация София ".

Терзиев е получил увещание, че запорът е върху една от сметките на сдружението и ще бъде отстранен. Това заяви самият той на брифинг на " Московска " 33.

Става въпрос за запор за 25 млн. лева, разясни кметът. Според него има огромен систематичен проблем, защото сдружението има 1,6 милиарда лева отговорности. Изключително нужно е да работим с страната, защото и превозът, и " Топлофикация " изискват дейна роля на страната, което е доста мъчно в положение на непрекъснат избирателен развой, където мъчно се поема отговорност и се вземат решения, съобщи столичният кмет.

По неговите думи казусът с " Топлофикация " е систематичен и чака от управлението, което беше заменено през лятото, да показа дълготраен проект за излекуване на сдружението.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР