Запомнете едно - от него няма да дойде нищо добро

...
Запомнете едно - от него няма да дойде нищо добро
Коментари Харесай

Веднага изхвърлете това от дома си, привлича бедност, разруха и смърт!

Запомнете едно - от него няма да пристигна нищо положително

Със сигурност сте чували, че за нищо на света не би трябвало да държите в дома си счупена посуда или пукнати огледала. Специалистите по биоенергетика също не предлагат да съхранявате сходни движимости у дома. 

Отговорът е доста елементарен! Всички типове пукнатини и спирания имат свойството да натрупват в себе си неподходяща сила. Ако в дома си имате някаква пукната, счупена или развалена движимост, тя ще стартира да излъчва поток от сила, който оказва неподходящо влияние върху здравето и психическото положение на жителите. Те ще стартират да боледуват, да се карат, а неприятният шанс ще стане непрекъснат сателит в живота им. 

Обикновено счупеното огледало води до неприятности и проблеми. Ясно е, че в случай че дребното ни огледалце се е счупило, ще го изхвърлим. Но в случай че огледалото е огромно, старинно и с антикварна стойност,  то много постоянно остава в къщата, макар че цялото е в пукнатини. 

Запомнете едно - от него няма да пристигна нищо положително! Спомнете си ужасяващите истории за огледала! Със сигурност не желаете да попаднете във властта на тъмните сили! /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР