Заподозрян застреля ченге от Оклахома Сити от упор, докато се

...
Заподозрян застреля ченге от Оклахома Сити от упор, докато се
Коментари Харесай

Престъпник стреля и рани ченге в САЩ

Заподозрян простреля ченге от Оклахома Сити от упор, до момента в който се пробва да го претърси, демонстрира полицейско видео.

Кадрите, оповестени в сряда, демонстрират момента, в който Кръстевън Кенън Уилсън, 23, простреля служител на реда Брайс Шийън в крайници на 2 март, до момента в който се опитваше да претърси обвинения за оръжие в югоизточната част на Оклахома Сити.



„ Имаш ли някакви оръжия?”,пита Шийън Уилсън, откакто дава отговор на позвъняване за съмнително лице. „ Мога ли да те претърся небрежно? Искам да се уверя, че нямаш никакви оръжия?”.

Мъжът тогава бързо се обръща и стреля по Шийън, уцелвайки служителя на реда в десния крайник, преди да се затича и опита да избяга. " Изстрели, изстрели! " — вика Шийън. „ Ударен съм! “

Полицаят незабавно отвръща на огъня, уцелвайки Уилсън, който по-късно беше открит зад близка къща от ченгета благодарение на дрон. Междувременно Шийън поставя спонтанен турникет, с цел да се опита да спре кървенето в крайници си, до момента в който трескаво вика за подкрепление.



По-късно Уилсън умира от раните си в болница. Пистолетът му е открит на местопроизшествието, оповестиха от полицията.

превод от Ню Йорк пост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР