Заподозрян за убийството е 34-годишен мъж, с когото жертвата работилаНямам

...
Заподозрян за убийството е 34-годишен мъж, с когото жертвата работилаНямам
Коментари Харесай

Майката на намерената мъртва жена: Детето ми си отиде

Заподозрян за убийството е 34-годишен мъж , с който жертвата работила

„ Нямам какво да кажа. Детето ми си отиде. Нищо не са ми споделили - единствено, че е умряла ”. Това сподели майката на откритата в багажник на кола мъртва жена.

Припомняме, че тялото на жертвата беше намерено в багажник на кола в столичния квартал „ Захарна фабрика ”. Заподозрян за гибелта ѝ е 34-годишен мъж , с който жертвата работила в мобилен оператор. Твърди се, че двамата са имали любовни връзки . По информация от източници на обвиненият не е издържал тест с полиграф . От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по случая е почнало досъдебно произвеждане.

Откритата в багажник жена е търсила помощ от неправителствена организация.

Темата разяснява на брифинг и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров. „ От младата жена няма подаден сигнал към органите на Министерство на вътрешните работи. Споделила е опасенията си със свои близки ”, сподели той.  Официален сигнал от нейни близки е постъпил едвам на 3 април. Жертвата не отишла на уречено място, с цел да вземе детето си и те се тормозили. След няколко часа обвиненият е арестуван. Гл. комисар Петър Тодоров посочи, че жертвата и похитителят са се познавали.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР