Заподозрян в убийство от Индиана каза на ченгетата, че е

...
Заподозрян в убийство от Индиана каза на ченгетата, че е
Коментари Харесай

Заподозрян в убийство твърди, че е намушкал приятелката си до смърт при самозащита след битка за нарязване на лук

Заподозрян в ликвидиране от Индиана сподели на ченгетата, че е намушкал приятелката си до гибел, тъй като тя „ се нахвърлила върху него с нож “ за рязане на лук неверния метод.

60-годишният Чарлз Майкъл Калвърт се обадил на 911 от вкъщи си в Грабил късно в събота, с цел да каже, че Марша Лински „ към този момент не е с нас “, съгласно правосъдните документи.

„ Имахме спор, и двамата държахме нож и тя се нахвърли върху мен “, сподели той на диспечера – което допуска, че чака „ да прекара нощта в пандиза “, съгласно евентуалната клетвена декларация.

>

Лински беше открита да лежи по лице в локва кръв с огромна рана на главата и шията и защитни рани по ръцете, в това число съвсем отсечен десен палец, се споделя в документите.

Веднъж с белезници Калвърт „ декларира, че реже лук и [Линкси] декларира, че не го прави вярно “, се споделя в клетвената декларация за изказванията пред ченгетата.

„ Обвиняемият сподели, че жертвата е бутнала глинения съд към него и се е нахвърлила върху него с нож “, се споделя в несретен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР